MoonYard

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MoonYard

17 maart 2019, van 15:00 - 17:00

- € 10

MoonYard – een zeer dynamische liveband – brengt je echte eerlijke muziek. Je hoort Allman Brothers, Little Feat, Stephen Stills, Tom Petty en Jackson Browne. Warme retro-rock uit het Amerika van de jaren 70 met vierstemmige zang en een hijgende Hammond.

MoonYard is vanaf 2008 actief, ze bracht een album uit en twee EP’s. Een optreden van MoonYard is een geweldige muziekervaring: bezieling, sfeer en energie spatten van het podium af en de band weet al jaren het publiek te overtuigen met fris eigen materiaal en gloeiende covers met ballen.

De klanken van het Hammondorgel, de meerstemmige zang en de beat van drums, bas en percussie samen zorgen keer op keer voor prachtige muziekmomenten. MoonYard speelt met een aanstekelijke overtuiging en dynamiek, met veel ruimte voor elkaar. De tientallen succesvolle optredens op de Zwarte Cross, Amsterdam Guitar Heaven, Radio 1, 2 en 3, Countdown Café en diverse podia in binnen- en buitenland getuigen daarvan.

Toch is het vooral de eigen sound die MoonYard na jaren samen spelen heeft weten te creëren, die het meest herkenbaar is geworden. MoonYard bestaat uit de volgende muzikanten:

Henk Buiting: Hammondorgel, piano en zang. Stef Woestenenk: leadzang en gitaren. Ronald Buiting: percussie, gitaren en zang. Gerton Eijkelkamp: drums en zang. Hans Hoog Stoevenbelt: bas.

 

Gegevens

Datum:
17 maart 2019
Tijd:
15:00 - 17:00 uur
Entree:
€ 10
Evenementencategorie:

Locatie

Grand Café Maagdenberg
Maagdenbergplein 11,
5915 CW Venlo

Gegevens

Datum:
17 maart 2019
Tijd:
15:00 - 17:00 uur
Entree:
€ 10
Evenementencategorie:

Locatie

Grand Café Maagdenberg
Maagdenbergplein 11,
5915 CW Venlo

ContactStichting Bel-Arte
Van Stockhemstraat 4
5922 TN Venlo

info@bel-arte.nl
www.bel-arte.nlMede mogelijk gemaakt door

Evenementen© Copyright 2019 - Stichting Bel-Arte - AVG - Ontwikkeld door Studio Kiwi