Verhaalkeuken

Zoals gebruikelijk worden de verhalen in de Verhaalkeuken van december (steeds rond de kerstdagen) tussen de verhalen door afgewisseld met live muziek. Dit jaar zijn onze muzikanten Thimo Gijezen en Tom Janssen.

Thimo en Tom spelen samen onder andere in de band Ragtime Rumours. Hun stijl is een mengelmoes van stijlen. Ragtime, blues, jazz, drunk-swing, swampy blues, hillbilly en western. Deze twee Limburgers draaien er hun hand niet voor om. Oud, nieuw, chaos, orde gaan hand in hand. Covers, maar ook eigen werk brengen ze ten gehore. Elektronisch, akoestisch. Zeg het maar. Daarnaast treden ze geregeld op met singer-songwriters en bands in verschillende formaties. Hun leven is in een woord: MUZIEK!!!

In afwijking van het gebruikelijke ritme – Verhaalkeuken is altijd op de laatste dinsdag van de maand – zijn we nu moeten verhuizen naar dinsdag, 14 december, aanvang 10.00 uur. Dit omdat in het theater de stoelen worden vervangen. Omdat dit een Verhaalkeuken is met live muziek tussen de verhalen door, is de december-editie altijd extra druk en vragen we de bezoekers om te reserveren. Dit kan via de mail: info.belarte@gmail.com.

Vanwege de corona maatregelen is een corona toegangsbewijs (QR code) verplicht. Parkeren kan op de parkeerplaats van het winkelcentrum Venlo-Zuid (parkeerschijf) of aan aangrenzende Roerdompstraat.

Terwijl de vertellers hun verhalen vertellen wordt er in de keuken een heerlijke soep bereidt, het is immers Verhaalkeuken. Dus, heeft u na afloop trek, de soep staat voor u klaar. De soep wel even vooraf bij het theater reserveren: info.belarte@gmail.com.