Verhaalkeuken

Verhaalkeuken is een project van Stichting Bel-Arte in samenwerking met het Huis voor de Kunsten. Het project werd gestart in 2007 en is dus al aan zijn dertiende seizoen bezig. Verhaalkeuken wordt gegeven in de periode van oktober tot en met april en steeds op de laatste dinsdag van de maand (tenzij anders vermeld), van 10.00 uur tot 12.00 uur in de morgen.

Het project is laagdrempelig van opzet en de entree is dan ook geheel gratis, vandaar dat als locatie gekozen is voor de kroeg, maar wel een sfeervolle kroeg. Vanaf 1 januari 2019 vindt  Verhaalkeuken plaats in de Wintertuin van Grand Café Maagdenberg te Venlo.

Bij binnenkomst staat er een koffiebuffetje klaar en kan ieder naar behoefte koffie of thee nemen. Vervolgens worden er door een achttal vertellers verhalen voorgelezen met tussen de verhalen door steeds een inleidend muziekje. En omdat het Verhaal keuken is, wordt er intussen in de keuken een pan soep bereid die u – als u dat wilt – na afloop kunt nuttigen. De entree is weliswaar gratis, maar de genuttigde consumpties dient u aan het eind van de activiteit uiteraard af te rekenen.

De eerste Verhaalkeuken in 2020 is op dinsdag 28 januari om 10.00 uur in Grand Café Maagdenberg. De volgende datums zijn: de dinsdagen 18 februari (afwijkend i.v.m. carnaval) en 28 april.

Het is niet nodig om voor Verhaalkeuken te reserveren.

Adriaan de Roode Fotografie

Contact

Stichting Bel-Arte
Van Stockhemstraat 4
5922 TN Venlo

info@bel-arte.nl
www.bel-arte.nl

Mede mogelijk gemaakt door

Evenementen

© Copyright 2019 - Stichting Bel-Arte - AVG - Ontwikkeld door Studio Kiwi