Winterconcerten

Tijdens de maanden oktober t/m april wordt er maandelijks op een zondagmiddag door wisselende bands, artiesten of muziekgroepen een concert gegeven, waarin diverse muziekstijlen aan bod komen, van americana tot jazz. Deze Winterconcerten beginnen telkens om 15.00 uur en bestaan uit twee sets van circa 45 minuten met een pauze daartussen.

Deze Winterconcerten worden gehouden in Grand Café Maagdenberg te Venlo.

I.v.m. de nu geldende coronamaatregelen hebben wij een coronaprotocol opgesteld om de concerten zo veilig (veiligheid staat bij ons voorop) en soepel mogelijk te laten verlopen. Dit coronaprotocol vindt u onder Contact. Wij verzoeken u vriendelijk dit protocol te respecteren.

Reserveren voor de Winterconcerten is verplicht en is alleen mogelijk door het Reserveringsformulier onder Contact volledig in te vullen. Er is een gelimiteerd aantal zitplaatsen beschikbaar, let wel: vol = vol!

 

De datums voor de Winterconcerten van komend seizoen zijn (ijs, weder en corona dienende):

    • Zondag 18 oktober 2020: Klingelbuulconcert met Maytree Rythm & Bluesband, aanvang 15.00 uur, entree gratis (eigen bijdrage)
    • Zondag 15 november 2020: Winterconcert met The Space Age Travellers, aanvang 15.00 uur, entree € 10,- GEANNULEERD!
    • Zondag 13 december 2020: Leon Verdonschot, aanvang 15.00 uur, entree € 7,50 GEANNULEERD!

Let op! Vanwege de corona maatregelen zullen de geannuleerde concerten hoogstwaarschijnlijk in 2021 plaats gaan vinden op een nader te bepalen datum.

Zie ook onder Agenda voor meer bijzonderheden.

ContactStichting Bel-Arte
Van Stockhemstraat 4
5922 TN Venlo

info@bel-arte.nl
www.bel-arte.nlMede mogelijk gemaakt door

Evenementen