Concerten

Programma 2024-2025

We hebben weer erg ons best gedaan om een mooi, divers, verrassend programma samen te stellen, met voor ieder wat wils. Van de melancholische klanken van de Fado tot aan warme soul met een vleugje wereldmuziek en folkmuziek. Laat je verrassen en we hopen jullie weer met velen te mogen ontvangen bij één of meerdere van onze concerten.

We hebben dit seizoen een vaste stek gevonden bij Theater de Garage, waar ook de Verhaalkeuken wordt georganiseerd. Er zijn 2 uitzonderingen, namelijk Maria de Fátima, 1 december. Dit wordt samen met Cultuurpodium Domani georganiseerd en The Aretha Franklin Experience, 11 Mei als afsluiter in het Openlucht Theater in Velden.

Binnenkort

 • Qolorido

  6 oktober 2024, van 15:00 - 17:00 at Theater De Garage

  Qolorido is afgeleid van het Spaanse woord colorido; kleurrijk. Vier voormalige bandleden van de wereldmuziekgroep Matiz. Muziek met de juiste tango-touch, of nèt die kruidige gypsy-drive. Ze brengen bekendere liedjes in een eigen, akoestisch jasje.

 • Sjeng, Sjer en de Sjele

  3 november 2024, van 15:00 - 17:00 at Theater De Garage

  Sjeng, Sjer en de Sjele: feest en meer. Sjeng en Sjer, een tweeling die al van kinds af aan graag samen muziek maakt. Sjeng, Sjer en de Sjele brengen een unieke mix van country, blues, folk, hoempapa… en veel lol!

 • Maria de Fátima

  1 december 2024, van 15:00 - 17:00 at Cultuurpodium Domani

  "Fado para sempre", ("Fado voor altijd"). In Portugal staat Fado voor een manier van leven. De Fado zing je niet, je bént het. Fadozangeres Maria de Fátima, geboren en getogen in de Lissabonse volkswijk Boavista staat bijna 50 jaar op het podium. Maria de Fátima brengt een ode aan het niet altijd makkelijke leven in haar programma "Fado para sempre".

 • Bruno Deneckere en Kathleen Vandenhoudt

  5 januari 2025, van 15:00 - 17:00 at Theater De Garage

  Bruno Deneckere, Kathleen Vandenhoudt: “Sharing the blues”. Meerstemmig, afwisselend of unisono, Kathleen en Bruno brengen een mix van eigen blues, soul en country songs. Binnen de regio is Bruno een oude bekende en graag geziene gast.

 • Rosa Spruit

  2 februari 2025, van 15:00 - 17:00 at Theater De Garage

  Rosa laat u verdwalen tussen stad en platteland. Popmuziek met een akoestische gitaar als kleurenpalet en melancholie als belangrijk wapen. Rosa zingt vanuit haar ziel, in het Nederlands, zo je hart in!

 • Luuk Lenders

  16 maart 2025, van 15:00 - 17:00 at Theater De Garage

  Luuk Lenders = Creatieve volksmuziek. Muzikale duizendpoot uit het Limburgse Meerlo, met verrassende intermezzo’s op onverwachte attributen. Met liefde voor Ierse, Schotse en Nederlandse volksmuziek.

 • Mercy John en Kirsten

  6 april 2025, van 15:00 - 17:00 at Theater De Garage

  Mercy John & Kirsten; akoestische americana uit Brabant. Mercy John, medeschrijver van Top 2000-hit Roller Coaster, brengt je in vervoering met zijn akoestisch spel en warme stem. Zijn songs zijn een afspiegeling van het leven van de Brabander.

 • The Aretha Franklin Experience

  11 mei 2025, van 15:00 - 17:00 at Openluchttheater Velden

  The Legacy of The Queen of Soul. Beleef Aretha Franklin, de queen of soul. Swing en zing met ons mee op de prachtige klanken van de blues, soul en gospelnummers van Aretha, gebracht door dé Aretha Franklin tribute band.